OM MARIE

Marie Steenberger er ernæringsekspert og uddannet i human ernæring fra Suhrs Seminarium (i dag  bedre kendt som Professionshøjskolen Metropol).

Marie er med sine egne ord en moderne husholderske, som rådgiver store husholdninger (firmaer) og små husholdninger (privat personer) i kunsten at leve et sundt liv. Selv forsøger hun at jonglere med alle bolde i luften derhjemme på Østerbro i København med sine to små børn og mand.

Langt det meste af Maries arbejde foregår i hendes eget køkken. Det er herfra hendes verden går, hvad enten det er som madudvikler, ernæringsekspert eller forfatter – og det er også her hun inviterer sine klienter hjem til en grundig snak om vægttab og sundhed. Hun har hjulpet over 2000 klienter med at tabe sig med et afslappet forhold til mad.

Marie er uddannet Integrative Coach Professional ved The Ford Institute for Integrative coaching (FIIC), Debbie Ford, USA og er Coach fra Mannings Inspire i Danmark.

Marie er kendt fra Aftenshowet på Danmarks Radio, hvor hun har været tilknyttet som fast ugentlig ernæringsekspert i 2010 og fra Alt for Damernes Sund og Slank sider, hvor har udviklet opskrifter og skrevet sundhedsstof.

I dag er hun fast skribent på månedsmagasinet iform og er en del af iforms Advisory Board. Desuden arbejder hun som brevkasseredaktør på DR´s sundhedssite LEV NU, hvor hun svarer på spørgsmål om alt indenfor mad og sundhed.

Marie har specialiseret sig i spisemønstre og har mange års erfaring med at  arbejde med de mentale årsager bag overvægt. Det er der kommet tre anmelderroste bøger ud af nemlig:


Ser jeg tyk ud i den her mave? People´s Press, 2014

Spis efter din kvindetype Politikens Forlag 2012

Slank dig let Politikens Forlag 2010

 

Marie har været selvstændig i 9 år og ejer firmaet Lifematters. Her er et udsnit at de forskellige type opgaver Marie har udført.

  • Rådgivet store virksomheder som Arla, Zentropa og GlaxoSmithKline.
  • Udviklet nødhjælpspakker til Red Barnet.
  • Ledet flere seminarer for Københavns-, Frederiksberg-, og Hvidovre
  • Kommune i ældre ernæring og ernæringsscreening.
  • Udviklet kurser i motivation og varigt vægttab for De Danske Vægtkonsulenter.
  • Udviklet madprogrammer for børn for Danmarks Radio.
  • Været ernæringsekspert for komikeren Henrik Bruhn, som taber sig 100 kilo i tv-serien Comedy Kuren.
Reklamer

2 thoughts on “OM MARIE

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s